Η Εταιρία

Το εργαστήριό μας ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Πέτσιο το 1974 στα Ιωάννινα, στην οδό Αβέρωφ 68, κατασκευάζοντας σκαλιστά ασημένια σκεύη. Εξειδικευτήκαμε στην κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων το 1982. Από το 1998, μεταφερθήκαμε στον ιδιόκτητο χώρο μας, στην οδό Αβέρωφ 32, όπου βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Το 2002 ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα στο Νησί Ιωαννίνων και το 2011 και το δεύτερο. Συνεχίζοντας με την παραγωγή χειροποίητων ασημένιων κοσμημάτων, η δεύτερη, νέα γενιά δίνει τον καλύτερο εαυτό της για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων της αγοράς.

Ο δυνατός τομέας στον οποίον ειδικευόμαστε είναι εκείνος της χονδρικής πώλησης. Φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε τους πελάτες μας ανά την Ελλάδα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορούν να ανανεώσουν τα καταστήματά τους με ό,τι επιθυμούν, ενημερώνοντάς τους ταυτόχρονα για τις καινούριες τάσεις στον χώρο του κοσμήματος.Παράλληλα, συμμετέχουμε σε πολλές κλαδικές εκθέσεις αποκλειστικά για εμπόρους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρόδο, Κέρκυρα και Ηράκλειο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη δουλειά μας ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα από την έδρα μας μέρη.

Οι γνώσεις μας για τον χώρο και τις τάσεις του κοσμήματος ανανεώνονται διαρκώς, έπειτα από συμμετοχή μας σε εκθέσεις του εξωτερικού. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε εισαγωγές κοσμημάτων από Ιταλία και τρίτες χώρες, καθώς επίσης και εξαγωγές σε Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία κ.α.

Τόσα χρόνια έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με το συνδυασμό ποιότητας, εξυπηρέτησης και ασυναγώνιστων τιμών και συνεχίζουμε δυναμικά.

 • Γιάννης Λινός Πέτσιος Ευάγγελος
  Ιδρυτής - Ιδιοκτήτης
  info@petsios-kosmima.gr
 • Ερρίκος Μοάτσος Ζώτου Χαρίκλεια
  Διευθύντρια Πωλήσεων - Υπεύθυνη χονδρικής
  info@petsios-kosmima.gr
 • Στέφανος Στεφανίδης Πέτσιος Γρηγόριος
  Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Εμπορίου
  info@petsios-kosmima.gr

ΠΕΤΣΙΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ - ΖΩΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Νο1: ΑΒΕΡΩΦ 32 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Νο2 & Νο3: ΝΗΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: www.petsios-kosmima.gr
EMAIL: info@petsios-kosmima.gr
ΤΗΛ. - ΦΑΞ: 2651032301 - ΚΙΝΗΤΟ: 6946076073